Toegang voor de cliënt

Soms is het handig om de cliënt ook vanaf de eigen computer of tablet toegang te geven op het informatiebord. Zo hoeft de cliënt niet steeds naar de gang te lopen om de inhoud te bekijken.

Tip: Hoe je dit instelt kun je óók zien in de video aan de linkerkant.

Zichtbaar maken informatiebord voor ingelogde gebruikers

• Open het informatiebord in de online omgeving en klik op 'Bord bewerken'.
  • Klik op 'Toegang'.
  • Zorg dat de optie 'Zichtbaar voor iedereen in het account' is ingeschakeld en klik op Opslaan.

Eigen inlog maken voor de cliënt

Vervolgens zorg je dat de cliënt zelf kan inloggen in MijnEigenPlan. Gebruik hiervoor de optie Eigen inlog vanaf de persoonlijke pagina van de cliënt. Met het account wat je hiermee maakt kan de cliënt alleen zijn eigen dagplanning bekijken/bewerken en het informatiebord zien.