Evenementen van MijnEigenPlan

Welkom op de evenementenpagina van MijnEigenPlan. Hier zie je een overzicht van alle komende evenementen zoals, trainingen, demo’s en beurzen.

Op deze pagina staan alle open evenementen waarvoor je jezelf kunt inschrijven. Wij geven trainingen en demo’s door heel Nederland & België. Zoek ons op bij jou in de buurt!

Wil jij een besloten training of demo van MijnEigenPlan? Of zie jij genoeg animo voor een demo/training in jouw omgeving? Dat kan! Neem daarvoor even contact op met ons, via info@mijneigenplan.nl of 085-8882893.


Wat kun je van ons verwachten?

Training

Tijdens onze (kartrekkers) training leer je in 1 dag hoe je MijnEigenPlan kan gebruiken op jouw locatie. Welke mogelijkheden zijn er? Hoe is ons hulpmiddel in te zetten op de groep en wat levert het individueel plan jouw cliënt op? En gaan we ook daadwerkelijk een plan samen met jou opzetten. Bij afronding van de training ontvang je een e-health certificaat.

Demo

Tijdens de demo van MijnEigenPlan nemen wij je in twee uur mee in de mogelijkheden van ons hulpmiddel. Hoe ziet het eruit? Hoe kan je het inzetten. Wat levert het je op? De demonstratie is heel interactief! Je kan al je vragen kwijt en het is direct een mooi moment om met branchegenoten te netwerken.

Komende Evenementen


Klik op de links voor meer informatie