Kalender of persoon van andere locatie op het informatiebord weergeven

Je wilt een kalender of planning van een specifieke cliënt van een andere locatie weergeven op het informatiebord op jouw locatie. We leggen je graag uit hoe je dit kunt doen.

Wanneer heb je dit nodig?

Er zijn twee scenario's waarin je dit handig is:

  • Er is een centrale activiteiten kalender waarbij cliënten & begeleiders van verschillende locaties met elk een eigen informatiebord deze activiteiten kunnen bekijken en zich (optioneel) ook kunnen inschrijven op de activiteiten.

  • Het is wenselijk dat de dagstructuur cliënt van locatie A (bijvoorbeeld "Wonen") ook zichtbaar is op het informatiebord van locatie B (bijvoorbeeld "Dagbesteding")

Hoe realiseer je dit?

Stap 1:

Om dit in te kunnen stellen heb je (tijdelijk) toegang nog tot de locatie waar de centrale kalender of de cliënt is aangemaakt. Je kunt door de andere locatie uitgenodigd worden via "Instellingen" -> "Toegang" en dan rechten krijgen op de betreffende kalender of persoon.

Andersom kan ook: je kunt een beheerder van de locatie waar een centrale activiteiten kalender aanwezig is (tijdelijk) toegang geven tot jouw locatie + bord beheer.

Stap 2:

Heb je toegang tot zowel de locatie + kalender of persoon in de andere locatie? Je kunt dan op het informatiebord op jouw locatie een kalender, aanmeld of week blokje toevoegen. Vervolgens kun je bij het kiezen van de personen die je wilt weergeven (of de kalender van waaruit je je kunt aanmelden) schakelen naar de andere locatie:

Nu kies je de juiste personen en kalenders en klik je op opslaan van het blokje. Je kunt dit ook combineren met personen uit je eigen locatie.

Klaar:

Alle gekozen personen zijn nu gekoppeld en worden weergegeven. Dit hoef je slechts eenmalig te doen.

Rapportage

Maak je gebruik van een centrale aanmeld kalender waar cliënten van verschillende locaties zich op aan kunnen melden? De locaties waar cliënten zich aanmelden zien dan alleen de namen van die locatie. Het "totaal aantal aanmeldingen" getal laat wel het totaal van alle aanmeldingen over de locaties zien.

Je kunt in het "Rapportage" tabblad van de activiteiten kalender zelf een overzicht opvragen van alle aanmeldingen en ziet dan ook vanaf welke locatie dat is geweest.

Heb je nog vragen? Neem contact op, we helpen je graag verder!