Informatiebord 'snachts automatisch uitschakelen

Bij veel schermen is het mogelijk dat het beeld automatisch wordt uitgeschakeld met een timer. Hiervoor kun je in het menu van het scherm (met de knoppen aan de zijkant of achterkant) de instellingen doen.

Open het menu en gaan naar instellingen (radaricoon) en vervolgens naar Rooster.

Zorg dat de tijd goed staat ingesteld. Vervolgens kun je de timer instellen.

Stel de gewenste tijden in wanneer het scherm moet worden ingeschakeld en uitgeschakeld.

Het scherm gaat nu op de gewenste tijden automatisch naar de stand-by stand.