Neem vrijblijvend contact met mij op ...
Nieuws, weer & berichten
Activiteiten planning
Wie is aanwezig
Taken verdelen

Zo zorg je voor een duidelijke informatievoorziening

Een goede informatievoorziening is zeer belangrijk. Een informatiebord op een centrale plek in de omgeving van de client én medewerkers kan hier enorm aan bijdragen.

Klassieke borden in de vorm van een prikbord lopen echter snel achter. Ze worden ook snel rommelig en onoverzichtelijk. Een digitaal informatiebord kan dan een uitkomst bieden!

Digitale borden zijn eenvoudiger aan te passen en zijn altijd up-to-date. Het aanpassen kan vanaf elke plek gebeuren, gewoon vanaf een computer, en gaat een stuk eenvoudiger.

Gebruik met een TV scherm, Digibord of bijvoorbeeld iPad.

Bovenstaande video laat zien hoe je
eenvoudig direct op het bord kiest wie er dienst heeft.

Planning, diensten & beschikbaarheid

Met de diensten weergave op het bord is het direct zichtbaar wie aanwezig is. Dit geeft voor cliénten vaak een hoop rust. De diensten plan je eenvoudig in vanaf elke plek via de website. Ook kun je direct op het bord de diensten aanpassen.

Ook kun je andere planningen weergeven, denk aan:

  • Dag- en weekoverzichten
  • Diensten overzicht
  • Geplande activiteiten
  • Wat eten we vandaag?

Taken verdelen: wie doet wat?

Op het bord laat je zien wie welke dagelijkse taken gaat doen. De taak verdeling kun je (bijvoorbeeld in de ochtend) direct op het bord zelf instellen.

De taken komen bij de personen ook automatisch in het individuele dagschema te staan. En zijn indien gewenst ook weer zichtbaar op bijvoorbeeld de eigen telefoon / tablet!
Bovenstaande video laat zien hoe je eenvoudig taken
toewijst op het bord.
Bovenstaande video is een opname van het Webinar en
laat zien hoe je de borden eenvoudig aanpast op de behoefte.

Helemaal aanpasbaar

De informatieborden in MijnEigenPlan zijn zeer eenvoudig op te zetten en aan te passen. Je bepaalt zelf volledig de indeling én inhoud van het bord. De indeling is ook op elk moment eenvoudig aan te passen aan wat er op dat moment nodig is. Zo blijven de borden ook actueel.

Achtergrond kleuren helpen om bijvoorbeeld verschillende informatieborden uit elkaar te houden. Gebruik je afbeeldingen, tekst of juist allebei? Het is helemaal aanpasbaar naar je wensen.

De borden zijn dus helemaal aan te passen op de doelgroep en wat er nodig is op dat moment, wat natuurlijk erg belangrijk is.
Interesse?

Interesse om MijnEigenPlan informatieborden binnen je organisatie toe te passen? Of wil je een proef starten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag mee.

Wij adviseren ook graag over de verschillende weergave mogelijkheden en welke schermen geschikt zijn.

Meer informatie over de mogelijkheden kun je ook vinden op: