Zo helpen we je snel op weg!


Opstartservice
vanaf € 450 op locatie
  • Onze specialist komt bij jou op locatie, helpt met inrichten en geeft een workshop voor je collega's
Meer informatie

Training voor Kartrekkers
€ 150 per deelnemer
  • Praktische training waarin je alles ontdekt van zowel individuele begeleiding als informatieborden.

    Er zijn ook mogelijkheden de training op locatie te verzorgen.
Meer informatie

E-learning
gratis
  • De basics onder de knie vanaf je eigen laptop of tablet, wanneer het jou uitkomt, door middel van korte en duidelijke video's
Begin hier

Opstartservice

Wanneer je aan de slag wilt gaan met MijnEigenPlan is het belangrijk om ook je collega's mee te krijgen. Daarnaast wil je misschien wat hulp bij het inrichten van je informatiebord, het installeren van de apps of het maken van de eerste planning.

Onze Opstartservice kan je hierbij ondersteunen!

Een MijnEigenPlan medewerker komt een dagdeel bij jou en je team langs om je te helpen met het van start gaan. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen je informatiebord inrichten en alles in orde maken voor een soepele start. We sluiten af met een workshop voor alle begeleiders, zodat ook zij op weg worden geholpen en enthousiast mee kunnen doen.

Is dit iets voor jou? Neem vooral contact met ons op via info@mijneigenplan.nl of bel ons op 085-8882893.


Training

Met MijnEigenPlan kun je snel en eenvoudig aan de slag, mede dankzij de gratis online workshop.

Voor de kartrekkers, innovatiemedewerkers en andere professionals die van de hoed en de rand willen weten hebben wij de MijnEigenPlan training ontwikkeld.

Dit is een praktische, klassikale training die regelmatig gegeven wordt in Zwolle en een stuk verder gaat dan de (Online) Workshop.

In de training laten we je alle ins en outs zien van MijnEigenPlan en ga je vooral zelf aan de slag met praktische opdrachten. Daarnaast bekijken we voor welke cliënten MijnEigenPlan geschikt is en voor welke zorgvragen we ondersteuning kunnen bieden. 's Middags komen de informatieborden uitgebreid aan bod.

Tot slot gaan we zien hoe je MijnEigenPlan op een slimme manier kunt implementeren in je eigen organisatie en kun je al je vragen stellen.

Schrijf je direct in!

De kosten voor deelname zijn € 150 per persoon, dit is inclusief lunch (en exclusief BTW). Klik op de data hieronder om je in te schrijven of neem contact met ons op voor meer informatie!

Geplande trainingen

Datum
(9:30-16:30)
Locatie
24 april Zwolle
13 juni Zwolle

Onsite training

Het is ook mogelijk om een training te organiseren bij u op locatie. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn als kickoff voor een uitrol van MijnEigenPlan over verschillende locaties. Neem contact op voor de mogelijkheden.


We helpen je van start te gaan

Organisaties kunnen MijnEigenplan team- of organisatiebreed inzetten en vanuit één overkoepelende omgeving meerdere cliënten ondersteunen.

Probeer MijnEigenPlan direct kosteloos en vrijblijvend uit of neem contact met ons op via info@mijneigenplan.nl of telefonisch op 085-8882893.


Onder andere in gebruik bij