MijnEigenPlan Training

Met MijnEigenPlan kun je snel en eenvoudig aan de slag, mede dankzij de gratis online workshop.

Voor de kartrekkers, innovatiemedewerkers en andere professionals die van de hoed en de rand willen weten hebben wij de MijnEigenPlan training ontwikkeld.

Dit is een praktische, klassikale training die regelmatig gegeven wordt in Zwolle en Nieuw-Vennep en een stuk verder gaat dan de (Online) Workshop.

Onderwerpen

In de training laten we je alle ins en outs zien van MijnEigenPlan en ga je vooral zélf aan de slag met praktische opdrachten en quizjes. Ook de informatieborden komen aan bod. Daarnaast bekijken we voor welke cliënten MijnEigenPlan geschikt is en voor welke zorgvragen we ondersteuning kunnen bieden.

Tot slot gaan we zien hoe je MijnEigenPlan op een slimme manier kunt implementeren in je eigen organisatie en kun je al je vragen stellen.

Omdat dit een interactieve training is en je zélf met MijnEigenPlan aan de slag gaat, heb je een laptop en een smartphone of tablet (Android of Apple) nodig.

Schrijf je in!

De kosten voor deelname zijn € 150 per persoon, dit is inclusief lunch (en exclusief BTW). Klik op de data aan de rechterzijde om je in te schrijven of neem contact met ons op voor meer informatie!

Geplande trainingen

Datum
(9:30-16:30)
Locatie
19 september Zwolle
21 november Zwolle

"Ik ben blij dat ik de training heb gevolgd. dit helpt met het implementeren bij ons op de locatie. Ik heb nu een beter beeld en weet hoe het moet. "
"Goede, duideijke uitleg. Voldoende afwisseling in training actief/passief. Trainer heeft oog en oor voor cursist tijdens training"
"Leuke training, heel duidelijk waardoor je enthousiast word om dit te gaan gebruiken."
"Actieve training waarbij je informatie krijgt en het direct zelf kan toepassen om het te ervaren"
"Bedankt voor de uitgebreide informatie, wil graag de samenwerking in stand houden, want ik voorzie veel mogelijkheden binnen locaties :)"

Onsite training

Het is ook mogelijk om een training te organiseren bij u op locatie. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn als kickoff voor een uitrol van MijnEigenPlan over verschillende locaties. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reacties van deelnemers

De reacties die we terugkrijgen zijn erg positief! Nog beter, we merken dat de training de medewerkers enthousiast maakt en ècht helpt om cliënten beter te ondersteunen met MijnEigenPlan.

Ook merken we dat veel cursisten onze kant-en-klare presentatie gebruiken om hun enthousiasme door te geven aan de collega's.


Schrijf je nu in voor één van de trainingen!

Datum
(9:30-16:30)
Locatie
19 september Zwolle
21 november Zwolle

MijnEigenPlan voor organisaties

Organisaties kunnen MijnEigenplan team- of organisatiebreed inzetten en vanuit één overkoepelende omgeving meerdere cliënten ondersteunen.

Probeer MijnEigenPlan direct kosteloos en vrijblijvend uit of neem contact met ons op via info@mijneigenplan.nl of telefonisch op 085-8882893.


Waar is MijnEigenPlan al in gebruik?

Vragen?

We denken graag met je mee.Of kies direct zelf een tijdstip.