Zo helpen we je snel op weg!


E-learning
gratis
  • De basics onder de knie vanaf je eigen laptop of tablet, wanneer het jou uitkomt, door middel van korte en duidelijke video's
Meer informatie

Training voor Kartrekkers
€ 150 per deelnemer
  • Praktische training waarin je alles ontdekt van zowel individuele begeleiding als informatieborden.

    Er zijn ook mogelijkheden de training op locatie te verzorgen.
Meer informatie

Opstartservice
vanaf € 450 op locatie
  • Onze specialist komt bij jou op locatie, helpt met inrichten en geeft een workshop voor je collega's
Meer informatie

Start jij het liefste met MijnEigenPlan op het moment dat jou goed past? Of vind je het prettiger om samen met een groep andere mensen een training te volgen?

MijnEigenPlan heeft verschillende services ontwikkeld, waardoor jij eenvoudig van start kunt gaan met de persoonlijke app of het informatiebord.

E-learning: Zelfstandig aan de slag

Leuk dat je enthousiast bent over MijnEigenPlan en wilt starten! Speciaal voor jou en andere mensen die graag experimenteren en zelf willen bepalen waar en op welk moment ze starten met MijnEigenPlan hebben wij een eenvoudige gratis online workshop ontwikkeld.

Deze online workshop bestaat uit diverse filmpjes met praktische tips over hoe snel en eenvoudig kunt starten met het vullen van de persoonlijke app en het informatiebord. In de filmpjes vertellen we jou welke mogelijkheden er zijn en hoe je eenvoudig en snel kunt starten. Jij bepaalt zelf welke mogelijkheden van MijnEigenPlan het beste bij jouw hulpvraag (of de hulpvraag van jouw cliënt) past.

Je vindt de online workshop hier.


Klassikale training

Voor geïnteresseerde kartrekkers, innovatiemedewerkers en andere professionals die graag meer willen weten over alle mogelijkheden van MijnEigenPlan hebben wij een ééndaagse klassikale MijnEigenPlan training ontwikkeld.

Ben je benieuwd voor welke zorgvragen MijnEigenPlan ondersteuning kan bieden? Wil je weten wat je allemaal met MijnEigenPlan kunt doen? In deze praktische training leer je meer over de functionaliteiten van de persoonlijke app en het informatiebord en oefen je onder begeleiding zelf met het vullen van MijnEigenPlan.

Ook leuk: tijdens de klassikale trainingen zijn veel medewerkers van verschillende zorgorganisaties aanwezig. Tijdens de ééndaagse cursus leer je niet alleen alles over MijnEigenPlan, je voert ook goede gesprekken met andere zorgprofessionals en wisselt vaak leuke tips uit tijdens de praktische oefeningen en in de pauzes!

Schrijf je direct in!

Deelnemen aan de ééndaagse klassikale training kost € 150 per persoon. (Dit is inclusief lunch en exclusief BTW). Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Klik op de data om je in te schrijven en voor meer informatie over de training.

Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje of bel 085-8882893!

Geplande trainingen

Datum
(9:30-16:30)
Locatie
5 februari 2020 Zwolle
3 juni 2020 Zwolle

Training op locatie

Natuurlijk kan MijnEigenPlan deze ééndaagse training ook intern voor jouw organisatie verzorgen. Enthousiasmeer kartrekkers van verschillende locaties over MijnEigenPlan en bouw samen aan meer structuur en eigen regie van de cliënten met behulp van de persoonlijke app en het informatiebord. Ben je geïnteresseerd en wil je graag de mogelijkheden en kosten bespreken? Neem dan gerust contact met ons op via info@mijneigenplan.nl of bel ons op 085-8882893.


Opstartservice

Wanneer je start met MijnEigenPlan is het belangrijk dat ook collega’s, cliënten en familieleden van cliënten enthousiast zijn. Daarnaast wil je misschien wat hulp bij het inrichten van je informatiebord, het installeren van de apps of het maken van de eerste planning.

Onze Opstartservice kan je hierbij ondersteunen!

Hoe werkt het? Een medewerker van MijnEigenPlan komt een dagdeel bij jou en je team langs om je te helpen met het starten met MijnEigenPlan. De inhoud van dit dagdeel wordt afgestemd op de wensen van jouw organisatie.

Zo kunnen we bijvoorbeeld samen een informatiebord inrichten voor de woongroep, samen met zorgmedewerkers een voorlichting geven aan cliënten of familieleden over de toegevoegde waarde van MijnEigenPlan, een workshop geven over alle mogelijkheden van de persoonlijke app of een workshop over het informatiebord voor begeleiders.

Is dit iets voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@mijneigenplan.nl of bel ons op 085-8882893. MijnEigenPlan biedt de opstartservice al vanaf 450,- (excl. BTW) op locatie.


Wij helpen jou met een goede start!

Organisaties kunnen de hulpmiddelen van MijnEigenplan inzetten voor individuele cliënten of voor de hele groep.

Test de hulpmiddelen van MijnEigenPlan nu gratis en vrijblijvend uit en ervaar zelf hoe de zelfredzaamheid en eigen regie van de cliënt toeneemt.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@mijneigenplan.nl of 085-8882893.


Onder andere in gebruik bij