Nieuw informatiebord maken

Nieuwe informatieborden toevoegen en bestaande borden aanpassen doe je via het informatiebord beheerscherm.

Je kunt het informatiebord beheerscherm vinden op het hoofdscherm (direct na het inloggen) onder het tabblad "Informatieborden".

Nadat je deze tab aanklikt zie je een overzicht van de bestaande informatieborden.

Dit is het scherm waarmee begeleiders de informatieborden beheren.

Informatieborden toevoegen

Klik op de knop "Nieuw informatiebord toevoegen" om een nieuw bord te maken. Je kunt nu een naam ingeven voor het bord; deze is later ook weer aan te passen. Na het opslaan verschijnt het nieuwe bord direct in de lijst met beschikbare informatieborden.

Wie kan het bord aanpassen?

Standaard kan alleen degene die het bord heeft aangemaakt hierop aanpassingen doen. (Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuw bericht.)

Het is ook mogelijk om collega´s uit te nodigen zodat het informatiebord ook voor hen zichtbaar is.

Hoe werkt dit:

• Klik als beheerder het betreffende informatiebord aan.
  • Klik op bord bewerken
  • Klik op toegang en vervolgens zichtbaar voor iedereen in het account Na het opslaan verschijnt dit bord ook bij de andere beheerders onder de tab "Informatieborden"