Tekenen op het informatiebord

Het is nu mogelijk om tekeningen en kleurplaten te maken op het informatiebord. In dit artikel laten we je zien hoe je dit kunt toevoegen aan jouw informatiebord, daarnaast tonen we hoe je de kunstwerken vervolgens in een diashow kan laten zien.

Toevoegen tekenknop op informatiebord

• Bewerk je informatiebord indeling (Hoofdscherm online omgeving -> Informatieborden -> indeling ->. Bord Bewerken)
  • Zoek een plekje om de tekenknop toe te voegen en klik op de Plus.
  • Selecteer het juiste blokje via Spelletjes -> Tekenen.

Je kunt bij de instellingen een mapje kiezen waar de tekeningen in opgeslagen worden, je kunt het beste een nieuw mapje maken om de kleurplaten en tekeningen in te verzamelen. Deze worden dan twee maanden bewaard en je kunt ze in een diavoorstelling weergeven op het informatiebord. Mocht je geen mapje kiezen dan worden ze niet opgeslagen.

Toevoegen Diavoorstelling

• Bewerk je informatiebord indeling (Hoofdscherm online omgeving -> Informatieborden -> indeling ->. Bord Bewerken)
  • Zoek een plekje om de Diavoorstelling toe te voegen en klik op de Plus. Je kunt ook een nieuw tabblad toevoegen. (Zie video)
  • Selecteer het juiste blokje via Media -> Diavoorstelling.

Bij de instellingen geef je aan dat je de afbeeldingen uit een map wil laten zien. Kies vervolgens de map die je net hebt aangemaakt bij het toevoegen van de tekenknop.