MijnEigenPlan past zich aan!


Er zijn geen twee mensen hetzelfde. Ieder mens moet op zijn eigen manier geholpen worden om eruit halen wat er inzit. Bij MijnEigenPlan staan we klaar voor iedereen.

MijnEigenPlan blinkt uit in aanpassingsvermogen, zodat het een ideaal hulpmiddel is voor iedereen van verstandelijk beperkt tot hoog functionerend.

Lees verder hoe we dit doen!

van Laag...

Voor iemand met een verstandelijke beperking kan een smartphone bedienen te moeilijk zijn. Voor deze mensen kunnen we bijvoorbeeld een smartwatch gebruiken, die steeds de juiste picto laat zien. Het horloge kan trillen of geluid maken wanneer de volgende activiteit begint.

...Middel...

De meeste mensen kunnen prima uit de voeten met de app. Hij is erg makkelijk te gebruiken en erg overzichtelijk. Structuur en voorspelbaarheid, of een stappenplan op precies het juiste moment.

Het is mogelijk om kleuren en pictogrammen te gebruiken, maar dat hoeft niet. Als een taak te ingewikkeld is, kan er een stappenplan van gemaakt worden. Elke stap kan ondersteund worden met een pictogram of foto.

...tot Hoog niveau

Liever geen pictogrammen maar wél structuur en hulpjes? Geen enkel probleem.

Klinkt MijnEigenPlan te kinderachtig volgens een puber? Installeer dan de RoutineFactory app. Exact hetzelfde, alleen met een andere naam en logo.


100% aanpasbaar, voor iedereen!

Helemaal begeleiden, alles zelf doen of iets er tussenin? Eigen Regie waar het kan! In de online omgeving kan je iedereen toegang geven die je helpt.

Zo zie je maar, MijnEigenPlan is 100% aan te passen. Een persoonlijk plan voor iedereen!


Structuur op hoog niveau

Mirjam gebruikt MijnEigenPlan om een beter overzicht te krijgen over haar dag en om beter 'Nee' te kunnen zeggen.

MijnEigenPlan helpt haar en geeft haar veel rust.


Nog niet overtuigd?

Neem even contact op, we denken graag met je mee.


Wij helpen jou met een goede start!

Organisaties kunnen de hulpmiddelen van MijnEigenplan inzetten voor individuele cliënten of voor de hele groep.

Test de hulpmiddelen van MijnEigenPlan nu gratis en vrijblijvend uit en ervaar zelf hoe de zelfredzaamheid en eigen regie van de cliënt toeneemt.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@mijneigenplan.nl of 085-8882893.


Onder andere in gebruik bij