Begeleiders app

We krijgen regelmatig de vraag of er ook een begeleidersapp is, zodat een begeleider vanaf elke plek via een telefoon of tablet de voortgang van cliënten in het dagprogramma kan volgen en waar nodig aanpassingen kan doen.

Hoewel we geen losse begeleidersapp beschikbaar hebben kun je dit ook bereiken door de online omgeving te openen in de browser op je mobiele telefoon. De online omgeving past zich dan automatisch aan de beschikbare schermruimte aan. Je kunt zo ook onderweg zien welke taken afgevinkt zijn, aanpassingen doen in de dagschema's of bijvoorbeeld een bericht plaatsen op een informatiebord.

Hoe werkt het

Open op je mobiele telefoon of tablet de webbrowser en navigeer naar mijneigenplan.nl. Klik vervolgens op het menu icoontje rechtsboven:

En kies de knop inloggen:

Vervolgens kun je inloggen met je e-mail adres en wachtwoord. Nu kun je via individueel naar een client navigeren en alle handelingen verrichten die je ook op een laptop of pc kan uitvoeren.

Wil je scrollen in het dagprogramma? Schuif dan over de tijden aan de linkerkant van de planning. Zo voorkom je dat je per-ongeluk een activiteit verschuift.
Zet een aantal standaard activiteiten klaar in een bibliotheek map; zo kun je ze eenvoudig toevoegen in een dagschema indien nodig
Veel telefoons hebben in het menu van de browser een optie om een website ook op je home scherm te zetten. Dat werkt net even sneller!