De app installeren op een iPad of iPhone

Naast het maken en beheren van de planning in de online omgeving wil je natuurlijk de telefoon of tablet van de client koppelen.

• Installeer de app op de telefoon, open de App Store op de telefoon en zoek op "MijnEigenPlan".
  • Open na het installeren de app. Je kunt hem nu op 2 manieren koppelen:

Inloggen met emailadres

• Bij de eerste keer opstarten van de app kies je "Inloggen".
  • Log in met het e-mailadres en wachtwoord welke je ook op de website gebruikt.
  • Kies de juiste persoon uit het lijstje.
  • De app is nu gekoppeld!

Inloggen met QR-code

• Log in op de online omgeving.
  • Kies na het inloggen de persoon waaraan de app gekoppelt gaat worden, je bent nu op het persoonlijke detail scherm.
  • Klik nu op “App activatie code” links in het persoonlijke detail scherm.

• Je krijgt nu de QR-code in beeld.

• Kies in de app voor "Code scannen".

• Scan de QR-code die op het scherm staat door de camera erop te richten.
  • De app is nu gekoppeld!