Huawei: Onbetrouwbare meldingen

Huawei telefoons zijn erg drastisch in stroom besparen. Dat merk je aan dat je batterij heel lang meegaat, maar helaas kan het voorkomen dat MijnEigenPlan gestopt wordt en dan geen meldingen meer geeft.

Hier vind je hoe je dit probleem kunt oplossen, het bestaat uit 3 delen:

Deel 1: Actief na schermuitschakeling

Open systeeminstellingen door vanaf het scherm naar beneden te sliden en op "Instellingen" te klikken.

Klik op "Apps".

Zoek MijnEigenPlan op in de lijst en klik erop

Klik op "Batterij"

Zet "Actief na schermuitschakeling" aan.

Deel 2: Batterij optimalisaties negeren

Open systeeminstellingen door vanaf het scherm naar beneden te sliden en op "Instellingen" te klikken.

Klik op "Apps".

Klik op "Geavanceerd"

Klik op "Batterij optimalisaties negeren"

Klik op "Toegestaan" en selecteer "Alle Apps"

Zoek MijnEigenPlan op en klik erop. Kies voor "Toestaan"

Deel 3: Meldingenpaneel

Open systeeminstellingen door vanaf het scherm naar beneden te sliden en op "Instellingen" te klikken.

Klik op "Apps".

Klik op "Meldingenpaneel" en vervolgens op "Meldingencentrum".

Zoek MijnEigenPlan op en klik erop.

Zet alle schakelaars aan

Dit zou het probleem moeten oplossen! Mocht dat niet zo zijn, neem gerust even contact met ons op!