E-mailadres wijzigen

Je gebruikt je e-mailadres om in te loggen. Ook heb je een correct mailadres nodig wanneer je je wachtwoord bent vergeten, daarom is het belangrijk dat hij up-to-date is.

Om je mailadres te wijzigen kun je jezelf als beheerder uitnodigen, je maakt dus eigenlijk een extra login voor jezelf. Geen nood, we gaan je oude login ook weer verwijderen.

Stap 1: nodig jezelf uit met je nieuwe mailadres.

• Login op MijnEigenPlan.nl met je oude mailadres.
  • Klik op instellingen en vervolgens op de knop
  • Vul je nieuwe mailadres in (1) en klik uitnodigen als beheerder aan. (2) Vervolgens verstuur je de uitnodiging. (3)
  • Log nu uit bij MijnEigenPlan door rechtsboven op je e-mailadres te klikken en vervolgens op uitloggen.

Stap 2: accepteer de uitnodiging.

• Je hebt nu op je nieuwe mailadres een mailtje ontvangen met een uitnodigingslink. Klik deze aan en kies ervoor om een nieuwe gebruiker te maken.
  • Vul de gegevens in (gebruik dus je nieuwe mailadres) en klik op registreer account.
  • Je wordt direct met je nieuwe account ingelogd.

Stap 3: verwijder de toegang met je oude mailadres

• Klik op instellingen, je komt op het tabblad Toegang terecht.
  • Klik op de prullenbak achter je oude mailadres en bevestig de verwijdering door op de knop verwijder te klikken.

Je e-mailadres is nu aangepast!