Wanneer worden gegevens verwijderd?

Dit artikel gaat erover hoe je gebruik kunt blijven maken van jouw planning, wanneer hij verwijderd wordt en hoe je je planning naar een ander account kan laten verplaatsen.

Voor alle vragen over privacy en dergelijke, zie onze Privacy policy.

Heb ik mijn planning nog wanneer ik even geen abonnement heb?

Jazeker, de planningen, hulpjes en dergelijke worden nooit zomaar verwijderd. Ook wanneer je planning maakt tijdens de proefperiode en pas later een abonnement afsluit.

Planning verwijderen

Wanneer je je gegevens wilt verwijderen kun je bij de Persoon op het tabblad 'Over' op de knop 'Verwijder' klikken. Het systeem vraagt om bevestiging voordat de persoon wordt verwijderd.

Als je de planning per ongeluk verwijderd, dan kun je even contact opnemen via info@mijneigenplan.nl. Wanneer we er op tijd bij zijn (binnen drie dagen) dan kunnen we de planning voor je terughalen.

Planning verhuizen

Soms is het nodig om een persoon naar een ander account te verhuizen. Bijvoorbeeld wanneer een cliënt op een andere locatie gaat wonen of werken of als de behandeling door een organisatie is afgelopen en de cliënt verder wil met een privéaccount.

In dit geval kunnen we de persoon met de planning en hulpjes naar het nieuwe account verhuizen. Dit gebeurt natuurlijk alleen met toestemming van de eigenaar.

Heb je nog vragen? Neem contact op, we helpen je graag verder!