Wachtwoord kwijt?

Lukt het niet om in te loggen op de website of op de app? Of ben je je wachtwoord kwijtgeraakt?

Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken.

Klik hiervoor op deze link: wachtwoord reset.

Wanneer je je emailadres invult ontvang je automatisch een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Let op: ontvang je geen wachtwoord reset e-mail? Mogelijk is deze in de spam folder terecht gekomen.

Onduidelijkheden of nog vragen na het lezen van de handleiding? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.