Een begeleider toegang geven

Gaan je collega's ook aan de slag met MijnEigenPlan?

Dat kan: je kunt hiervoor een nieuw inlogaccount toevoegen en een eenvoudig bepalen wie welke gegevens kan bekijken.

Een inlogaccount toevoegen

• Klik op "Instellingen" rechts bovenin
  • Klik op "Gebruiker uitnodigen".

• Voer de naam in samen met het e-mail adres waarmee deze gebruiker kan inloggen.

• Kies tot welke personen deze gebruiker toegang heeft, of maak de gebruiker beheerder. Een beheerder kan bij alle gegevens van alle personen.
  • Kies opslaan

Je collega krijgt een speciale link in een e-mail. Nu kan hij of zij zelf inloggen op de online omgeving.