Wie gaat welke taak uitvoeren

Wat kun je met takentoewijzing?

Met de takentoewijzing kun je, per dag, personen toewijzen aan taken direct op het informatiebord.

Denk bijvoorbeeld aan een locatie waar taken in de keuken, kantine en tuin zijn welke afwisselend door verschillende bewoners kunnen worden uitgevoerd. Het informatiebord helpt dan bij het toewijzen en laat steeds duidelijk zien wie wat gaat doen.

Wanneer taken via het informatiebord aan een persoon worden toegewezen komt deze taak ook weer terug in de individuele agenda. En is dus ook zichtbaar op de telefoon / tablet of in een uitgeprint schema.

Hoe werkt het

Om gebruik te maken van takentoewijzing gebruik je een aantal onderdelen:

  • Voeg cliënten en/of medewerkers toe aan MijnEigenPlan

  • Voeg een kalender toe waarin je de taken die gedaan worden toevoegt. Bijvoorbeeld "Taken keuken". Maak hierbij gebruik van de handige herhaling mogelijkheden om vaste terugkerende taken steeds op dagen terug te laten komen.

  • Voeg aan een informatiebord een onderdeel "Wie doet welke taak: Taken uit kalender" toe via de plus knop, je kunt dit vinden onder het tabblad "Planning, evenementen en diensten" en dan onderdeel "Wie gaat wat doen / taken toewijzen".

Vervolgens koppel je de eerder aangemaakte kalender met de taken aan dit blokje. Tot slot voeg je de cliënten/of medewerkers toe die de taken gaan uitvoeren.

Vervolgens kun je het nieuwe informatiebord blokje opslaan en zie je de taken uit de kalender voor die dag op het bord verschijnen. Door op het vraagteken naast een taak te tappen kun je persoon(en) voor die dag toewijzen aan die taak.

Heb je nog vragen? Neem contact op, we helpen je graag verder!