Video

Bekijk ook: Organisatiebeheerder

Probeer de gratis video workshop!

Toevoegen nieuwe locatie

Een aantal organisaties hebben een applicatiebeheerder voor MijnEigenPlan. Met onze Organisatiebeheerder kunnen ze zelfstandig nieuwe locaties aansluiten, abonnementen beheren en dergelijke.

Wanneer je bent ingelogd in MijnEigenPlan zie je aan de rechterkant organisatiebeheer staan.

Rechtsboven vind je een knop om een nieuw account te maken.

Maak een nieuw account door de locatienaam in te vullen en op Add te klikken:

Je hebt nu een leeg account, nu kun je jezelf toegang geven via 'add existing user'. Vul nu je eigen e-mailadres in en maak jezelf administrator (2).

Wanneer je nu op portal klikt hij weer terug naar de online omgeving van MijnEigenPlan.

Je kunt nu schakelen naar de nieuwe locatie.

Je kunt controleren of je de juiste locatie hebt geselecteerd in de bovenbalk. Daar moet de locatienaam staan:

Nu kun je de kartrekker van de locatie uitnodigen als beheerder. Klik bovenin de balk op instellingen en vervolgens op gebruiker uitnodigen.

Vul het e-mailadres in en Vink uitnodigen als beheerder aan. Nu kun je de uitnodiging versturen.

De collega krijgt een mailtje waarmee ze zelf een wachtwoord kunnen instellen voor MijnEigenPlan en kunnen aan de slag!