Een persoonlijk dag- en weekroutine maken

Met MijnEigenPlan plaats je alle regelmatig terugkerende taken en gebeurtenissen in een overzichtelijke weekplanning.

Met de weekplanning heb je direct een duidelijk overzicht wat er gaat gebeuren. Op de website kun je snel een overzicht van deze week zien, en verder bladeren naar de volgende weken.

In de app zie je elke dag een overzicht van de taken en gebeurtenissen van die dag en kun je ook vooruit kijken. Daarnaast helpt de app je geen dingen te vergeten door je herinneren met een geluid en meldingen.

Een weekplanning maken

Hoe maak je een weekplan?

  • Begin met het toevoegen van een nieuwe herinnering activiteit: navigeer naar jouw persoon toe en klik op “Plannen”
  • Klik vervolgens op het “+” icoon van de eerste dag waar de taak of gebeurtenis plaats vind
  • Kies nu uit de lijst wat voor soort herinnering je wilt toevoegen: een herinnering geeft alleen een seintje, een taak kun je bijvoorbeeld ook echt afvinken.
  • Nadat je het type herinnering hebt gekozen krijg je een nieuw scherm. Hierin kun je een beschrijving invoeren, eventueel een plaatje of foto kiezen en een kleur instellen.
  • Kies nu ook of de herinnering herhaald moet worden, als je geen herhaling instelt is de herinnering alleen voor de dag waar je op geldig.

Herhaling instellen

Je kunt natuurlijk op elke dag los jouw activiteiten toevoegen maar het is eenvoudiger om deze automatisch te herhalen.

  • Selecteer een start en/of eind datum of de activiteit alleen vanaf of tussen die datums weer te geven
  • Selecteer of je het elke dag of op weekdagen wilt herhalen en kies de dagen waarop deze activiteit herhaald moet worden

Je kunt ook de verschillende herhalingen combineren met "Laat ook zien wanneer". Hiermee kun je een herinnering of instructie op precies het juiste moment laten weergeven.

Heb je nog vragen? Neem contact op, we helpen je graag verder!