Een hulpje oproepen op je telefoon

Nadat je een hulpje hebt toegevoegd op de MijnEigenPlan website kun je deze eenvoudig oproepen op je telefoon, precies wanneer je het nodig hebt.

Heb je net een hulpje toegevoegd? Kies dan eerst in de app op je telefoon 'Verversen'

Hoe roep je een hulpje op?

• Open de 'MijnEigenPlan' app op je telefoon of tablet.
  • Open nu het linker menu, veeg van links naar rechts over het scherm of klik op het menu icoon links bovenin.
  • Je ziet nu in het linker lijstje een overzicht van je hulpjes, ze hebben een reddingsboei icoon
  • Kies een hulpje

Je ziet nu de stappenplannen, taken en andere dingen die je aan het hulpje hebt toegevoegd direct verschijnen.

Kies een van de onderdelen en je kunt direct van start te gaan!