Een hulpje oproepen met een QR code

Een QR code is een soort barcode welke je met je telefoon kunt scannen.

Elk hulpje heeft automatisch een eigen unieke QR code, je kunt deze bekijken door in het scherm 'Hulpjes' op het icoon te klikken.

Print de QR code uit en hang de code bijvoorbeeld aan de muur op een bepaalde plekken in huis of op het werk. Je hoeft nu alleen de QR code te scannen en ziet direct alle stappenplannen, taken en instructies die voor die plek van toepassing zijn.

De QR code uitprinten

• Ga naar de Mijn Eigen Plan website, navigeer naar jouw persoon en open 'Hulpjes'.
  • Klik naast het hulpje welke je wilt gebruiken op het icoon.
  • Je ziet nu een QR code verschijnen, je kunt nu de pagina zelf uitprinten of de code kopiëren naar bijvoorbeeld een Word document
  • Print de de QR code en knip hem uit

Het hulpje oproepen met de QR code

Hoe gebruik je de hulpjes met QR code? Dit is heel eenvoudig:

• Open de 'Mijn Eigen Plan' app op je telefoon of tablet.
  • Open nu het linker menu, veeg van links naar rechts over het scherm of klik op het menu icoon links bovenin.
  • Kies nu 'Scan Code' en richt je telefoon op de QR code
  • Na het scannen verschijnen direct de instructies, taken en stappenplannen die in dit hulpje zitten