Bekijk ook: Start met het horloge

Probeer de gratis video workshop!

Welke horloges zijn geschikt?

Let op: wij raden nieuwe gebruikers op dit moment af om te starten met MijnEigenPlan op een smartwatch.

Er zijn op dit moment vrijwel geen geschikte horloges verkrijgbaar en we kunnen correcte werking op toekomstige WearOS horloges (nog) niet garanderen.

Wij raden aan om in plaats van MijnEigenPlan op een horloge te testen met een compacte Android telefoon of een tablet op een vaste plek in huis.

Je dagstructuur altijd dichtbij om je pols; hoe mooi is dat? Door een smartwatch te gebruiken met MijnEigenPlan is dat mogelijk!

Welk horloge is geschikt?

MijnEigenPlan werkt bewust met verschillende merken en typen horloge zodat per persoon het best-passende horloge gekozen kan worden. Heel robuust of juist modieus en in verschillende prijsklassen.

Vrijwel alle horloges van het type Google Wear / WearOS zijn geschikt. Dit is het "officiële" Android horloge systeem.

Let op: om MijnEigenPlan met een smartwatch te gebruiken heb je ook een Android telefoon of tablet nodig. Dit kan ook een goedkoop apparaat zijn.

Waar je op wilt letten bij het kiezen van een horloge:

• Niet elk horloge heeft (naast het standaard trilalarm) ook een speaker voor een geluid alarm. Controleer de specificaties van het horloge indien dit wel een wens is.

• Vermijd horloges met "echte" wijzers (dit zijn horloges met een scherm met daarboven op echte wijzers), dit type horloges zijn niet geschikt

• Horloges van het merk "Ticwatch" zijn over het algemeen geschikt en hebben een goede prijs / prestatie verhouding

Weet je niet zeker of een specifiek type horloge geschikt is? Je mag ons altijd even een bericht sturen dan kijken we graag met je mee.

Kan ik ook een Apple Watch gebruiken?

De apple watch laat een alarm voor een herinnering of taak wel zien op het horloge. Echter blijft deze niet in beeld staan en is ook geen aftelbalk zichtbaar. Ook is het nodig dat er een verbinding tussen de iPhone en het horloge blijft. We hebben geen speciale app voor de Apple Watch.

Kan ik een Google Wear / WearOS horloge ook met mijn iPhone gebruiken?

Hoewel de meeste Google Wear / WearOS horloges ook prima te gebruiken zijn met een iPhone is dit helaas niet mogelijk i.s.m met de MijnEigenPlan app. Je hebt dus altijd een Android telefoon of tablet nodig.