Welke horloges zijn geschikt?

Je dagstructuur altijd dichtbij om je pols; hoe mooi is dat? Door een smartwatch te gebruiken met MijnEigenPlan is dat mogelijk!

Welk horloge is geschikt?

MijnEigenPlan werkt bewust met verschillende merken en typen horloge zodat per persoon het best-passende horloge gekozen kan worden. Heel robuust of juist modieus en in verschillende prijsklassen.

De afdeling Innovatie van Middin heeft onderzoek gedaan welk horloge geschikt is en de voor & nadelen van de verschillende opties. Download de handleiding op Smartwatches voor Mijn Eigen Plan.pdf

Vrijwel alle horloges van het type Google Wear zijn geschikt. Dit is het "officiële" Android horloge systeem.

*Let op:* om MijnEigenPlan met een smartwatch te gebruiken heb je ook een Android telefoon of tablet nodig. Dit kan ook een goedkoop apparaat zijn.

Kan ik ook een Apple Watch gebruiken?

De apple watch laat een alarm voor een herinnering of taak wel zien op het horloge. Echter blijft deze niet in beeld staan en is ook geen aftelbalk zichtbaar. Ook is het nodig dat er een verbinding tussen de iPhone en het horloge blijft. We hebben geen speciale app voor de Apple Watch.

Kan ik een Google Wear horloge ook met mijn iPhone gebruiken?

Hoewel de meeste Google Wear horloges ook prima te gebruiken zijn met een iPhone is dit helaas niet mogelijk i.s.m met de MijnEigenPlan app. Je hebt dus altijd een Android telefoon of tablet nodig.