Structuur & overzicht met de app

De app op telefoon, tablet of horloge laat op elk moment zien wat er gaat gebeuren. Dit zorgt voor overzicht & structuur en verminderd daardoor stress.

Met of zonder plaatjes, spraak, kleuren: de app kan helemaal worden afgestemd op de gebruiker.


Liever iets stoerder?

Vind jouw cliënt de vormgeving van MijnEigenPlan niet hip of stoer genoeg? Bekijk dan onze internationale versie: RoutineFactory.

RoutineFactory heeft dezelfde functionaliteiten als MijnEigenPlan, maar heeft een strakkere vormgeving. De app van RoutineFactory kan zowel in het Nederlands als Engelstalig gebruikt worden.
Samen in het online portaal

In het online portaal op mijneigenplan.nl werk je samen met de client en netwerk aan een duidelijk dagstructuur, stappenplannen en leerdoelen.

Je ziet hoe het de afgelopen tijd is gegaan, bijvoorbeeld wekelijkse emotiethermometers.

Handige digitale hulpjes helpen met duidelijke stappenplannen bij het aanleren van praktische vaardigheden. De ontwikkeldoelen helpen juist op de langere termijn.


Participatie

In het portaal vind je ook het afgeschermde intranet. Hier kunnen cliënten en medewerkers nieuwsberichten, interesses, foto's en filmpjes met elkaar delen.

De nieuwspagina's kunnen ook weer op de digitale informatieborden worden weergegeven.
Wij helpen jou met een goede start!

Organisaties kunnen de hulpmiddelen van MijnEigenplan inzetten voor individuele cliënten of voor de hele groep.

Test de hulpmiddelen van MijnEigenPlan nu gratis en vrijblijvend uit en ervaar zelf hoe de zelfredzaamheid en eigen regie van de cliënt toeneemt.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@mijneigenplan.nl of 085-8882893.


Onder andere in gebruik bij