Notitie bij aanmelden op het informatiebord

Het is nu mogelijk om bij het aanmelden voor een activiteit of maaltijd direct een notitie toe te voegen!

Erg handig om bijvoorbeeld specifieke dieetwensen op een maaltijdaanmelding of uitzonderingen bij het aanmelden op een activiteit overzichtelijk bij te houden.

Hoe werkt het

Op specifieke aanmeld blokjes ("Aanmelden week", "Wie doet wat" en "Aanmelden planning") kun je in de instellingen van het blokje "Sta toe dat persoonlijke notities worden toegevoegd bij aanmelden" inschakelen.

Vervolgens kun je bij het aanmelden, direct op het informatiebord, een notitie toevoegen.Het systeem laat steeds de 5 meest recente eerdere notities zien van die persoon zodat je ook snel een eerdere notitie opnieuw kunt toevoegen.

De notities zijn vervolgens zichtbaar in de rapportage functie op de kalender. (B.v op de centrale maaltijdkalender of activiteiten kalender.) Hier zie je een nieuwe kolom "Notitie" waar per aanmelding een eventuele notitie zichtbaar is. Je kunt hier ook een notitie toevoegen of bewerken.Handig voor bijvoorbeeld de keuken / boodschappen inkoop wanneer je de aanmeldingen bekijkt of uitprint. De notities zijn ook zichtbaar per individuele activiteit onder de "Wie" tab.

Tip: gebruik je herhalende activiteiten waarop clienten standaard aangemeld zijn? Je kunt een notitie voor een specifieke persoon op een herhalende activiteit toevoegen via het "Rapportage" tabblad. De notitie staat dan alvast klaar.


Vragen of feedback? Neem contact met ons op!