Verbeteringen in nieuws op de informatieborden!

Je kunt nu locatienieuws & aankondigingen in een nieuwe compacte weergave direct op de startpagina zetten! Dus altijd zichtbaar: zo ziet iedereen die even langsloopt direct dat er een nieuw bericht geplaatst is.

Zie je een interessant bericht voorbij komen? Met een tap op de titel kun je het hele bericht lezen. Zo blijft iedereen nog beter op de hoogte!

Zichtbaar & compact direct op de voorpagina

We hebben twee nieuwe weergaven die snel laten zien of er nieuwe berichten zijn.

Een compacte horizontale die een korte voorvertoning van berichten een-voor-een in beeld laat komen:En een nieuwe compacte lijst weergave die ook alleen de titels en een plaatje laat zien:Vervolgens kun je op een titel tappen om het hele bericht weer te geven. Voor deze nieuwe weergaven kun je nu per bericht een "aankondiging" titel en plaatje instellen bij het bewerken van de nieuwsberichten:Organisatie nieuws op locatieborden

In verschillende organisaties wordt de nieuwsfunctie van het informatiebord ook volop gebruikt om centraal organisatie berichten eenvoudig te verspreiden. Geplaatste nieuwsberichten en aankondigingen worden dan automatisch getoond op alle borden op de verschillende locaties. Scheelt een hoop uitprinten & rommelige prikborden. Erg handig!

Je wilt dan als communicatie afdeling alleen wel zeker weten dat de nieuwsblokjes ook echt op de borden staan. Het is nu mogelijk om dit centraal in te regelen. Zo weet je zeker dat alle cliënten ook daadwerkelijk de berichten kunnen lezen. Wil je hier meer over weten? Neem even contact met ons op; we helpen je graag verder.

Vragen of feedback? Neem contact met ons op!