Kant-en-klare maaltijden met afbeeldingen + basis bibliotheek aanpassen

We merken dat woonlocaties die van start gaan de maaltijdplanning op het informatiebord behoefte aan maaltijden met foto's. We hebben hier nu een kant-en-klare bibliotheek voor gemaakt met de meest geplande maaltijden. Hierdoor kun je nu sneller van start!

Deze nieuwe bibliotheek kun je vinden onder "Basis" en kan mooi als startpunt dienen voor de maaltijdplanning:Om basis bibliotheken eenvoudiger aan te kunnen passen (bijvoorbeeld eigen activiteiten toevoegen of juist verwijderen) hebben we een nieuwe functie waarmee je een basis bibliotheek in een keer kunt kopiëren naar het eigen locatie account. Daarna kun je deze helemaal aanpassen naar eigen wens.

De functie kun je vinden wanneer je een gedeelde bibliotheek aanklikt:Dit kun je ook goed combineren met plannen op het bord. Denk bijvoorbeeld aan een kopie van de "Maaltijden (met afbeelding)" basis bibliotheek die je aan een maaltijd weekplanning koppelt op het bord. Cliënten en begeleiders kunnen dan direct op het bord de maaltijden vooruit plannen.

Heb je vragen over deze nieuwe mogelijkheden voor jouw locatie? We denken graag even met je mee!

Vragen of feedback? Neem contact met ons op!