Weergave & andere kleine verbeteringen

We hebben verschillende kleine verbeteringen toegepast op basis van veel gehoorde wensen.

Gedeelde & eigen bibliotheken

Een van de wensen was om gedeelde en eigen bibliotheken apart weer te gaan geven. Zo zie je sneller welke bibliotheek waar vandaan komt en weet je waar je aanpassingen kunt doen.

Gedeelde bibliotheken worden steeds meer gebruikt door organisaties om kant-en-klare stukjes dagschema, stappenplannen en instructies snel te kunnen inzetten op meerdere locaties.Weekenddagen verbergen

Een verzoek die we bij o.a dagbesteding locaties regelmatig horen: de zaterdag & zondag uit de weekoverzichten op het informatiebord kunnen verbergen. Dit is nu mogelijk via de instellingen van de weekoverzicht blokjes! Zo heb je net even wat meer ruimte op het bord doordeweeks wanneer de locatie in het weekend gesloten is.

Kalenders in groepen plaatsen

Het is nu mogelijk om naast individuele personen en begeleiders ook kalenders in een groep te plaatsen. Met name handig voor locaties die veel kalenders gebruiken: zo maak je het net even wat overzichtelijker.

Tip: plaats kalenders in een eigen groep, los van groepen waar ook individuele personen of begeleiders in zitten. Zo voorkom je dat een kalender onbedoeld op het bord zichtbaar is wanneer een groep is gekoppeld aan een blokje.

Taak in beeld houden totdat is is afgevinkt

Het "Nu" en "Popup individueel" blokje schakelden automatisch door naar de volgende taak wanneer de starttijd van de volgende taak is aangebroken. Ook als de voorgaande taak nog niet is afgevinkt. Het is nu mogelijk om dit anders in te stellen via een nieuwe instelling "Laat taken in beeld staan tot ze zijn afgevinkt":Met dit vinkje ingeschakeld blijft een taak in beeld totdat deze is afgevinkt. Handig om meer flexibiliteit te brengen in de planning wanneer je het pop-up blokje gebruikt. Dit blokje zie je vaak toegepast wanneer meerdere cli├źnten hun eigen dagschema op het bord moeten kunnen bekijken door op hun eigen foto te tappen.

Bijvoorbeeld: staan er 3 taken die allemaal van 10:00 tot 12:00 ingepland zijn? Dan komen deze taken onder "Nu" na 10:00 een-voor-een in beeld wanneer ze afgevinkt worden.

Heeft een taak een eind-tijd? Dan verdwijnt de taak uit beeld nadat de eind-tijd is verstreken, onafhankelijk van de gekozen instelling.

Kleding advies

Het kleding advies gebruikt nu de maximale temperatuur van een dag om het advies op te baseren. We hopen dat hiermee het advies beter aansluit bij het weer voor die dag.Vragen of feedback? Neem contact met ons op!