Swipen door nieuwsberichten, locaties kopiëren en meer!

We hebben een aantal kleinere verbeteringen aangebracht in de online omgeving.

Swipen door nieuwsberichten

Zo is het nu mogelijk om op het informatiebord door de nieuwsberichten en diavoorstelling heen te navigeren door over het blokje te "vegen".

Daarnaast heeft het diavoorstelling blokje nu de mogelijkheid om bij een tap op de foto deze in volledige scherm weergave te tonen. Je kunt dit instellen met het vinkje "Laat groter in pop-up zien bij tap op foto" in de instellingen van het blokje.Locaties kopiëren

Heb je verschillende typen diensten op je locatie? (bijvoorbeeld "Boven" en "Beneden") Je kunt nu eenvoudig een locatie + diensten in 1x kopiëren op het instellingen scherm.

Dag-van-de-week plaatjes op het bord"

Nog een andere kleine verbetering: de weekdag plaatjes die je instelt in de bord instellingen worden nu ook weergegeven in het "Dag van de week" blokje op het bord zelf.

Online omgeving op telefoon & tablet**

We krijgen regelmatig de vraag of er ook een begeleiders app is, zodat begeleiders mee kunnen kijken in het dagschema en waar nodig aanpassingen kunnen doen ook als ze even niet achter de laptop of computer zitten.

Hiervoor maken we de online omgeving steeds beter geschikt om direct op je telefoon of tablet te gebruiken.

Je kunt met de standaard browser op je telefoon of tablet inloggen op mijneigenplan.nl en hebt zo direct toegang tot kalenders, dagprogramma's, nieuwsberichten en meer! Erg handig!

Vragen of feedback? Neem contact met ons op!