GGNet en MijnEigenPlan

Vanaf vandaag werkt GGNet met MijnEigenPlan! Tientallen medewerkers onderzoeken de komende 4 maanden of deze app patiënten helpt meer baas over eigen leven te worden. GGNet doet dat op verschillende plekken; bij jeugd, ambulant, poliklinisch en beschermd wonen.

Mensen doen mee in de verwachting meer overzicht te houden op dagelijkse activiteiten. En om zicht te houden op hun hersteldoelen en behandelafspraken. Ook zijn mensen op zoek naar meer in hoe ze zich voelen gedurende de dag én daar ook beter mee om te kunnen gaan. MijnEigenPlan wordt voor al deze zaken al jaren gebruikt. GGNet is de eerste ggz-instelling waar de app van MijnEigenPlan onder zoveel doelgroepen tegelijkertijd wordt getest. We kijken uit naar de ervaringen van alle deelnemers!

Dit bericht is ook te vinden op de website van GGNet.Met 2.100 collega’s en 200 vrijwilligers werkt GGNet aan het herstellen van verbindingen voor 18.000 mensen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen en voor hun naasten.

GGNet is dé specialist voor mensen met psychische problemen én voor hun naasten. Want samen zoeken ze naar de echte oorzaak van de psychische aandoening om daarna de juiste behandeling te starten. GGNet ondersteunt, begeleidt en behandelt mensen in Noord- en Oost-Gelderland. Dit doen ze vanuit de standplaatsen Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen, Zevenaar en Winterswijk. Op diverse locaties rondom deze standplaatsen heeft GGNet beschermde woonvormen.

Vragen of feedback? Neem contact met ons op!