Nieuw: Groepen in MijnEigenPlan

Het is sinds vandaag mogelijk om met groepen te werken in MijnEigenPlan! Hiermee kun je cliënten, begeleiders en kalenders samen in een groep plaatsen.

Met name handig wanneer je in MijnEigenPlan met een grote hoeveelheid personen werkt!

Een account beheerder maakt de groepen aan en voegt personen toe. Elke groep heeft een naam, kleur en optioneel plaatje. Vervolgens kun je de groepen op verschillende plekken gebruiken.

Groepen in de online omgeving

In de online omgeving klik je op een groep om alleen personen en kalenders uit die groep weer te geven. Zo navigeer je een stuk sneller naar de juiste persoon.Ook kun je voortaan een begeleider toegang geven tot een groep in plaats van het selecteren van losse personen. Dit maakt het beheer van rechten een stuk overzichtelijker.

Groepen op het informatiebord

Heb je een locatie met veel cliënten en is het daardoor voor een persoon soms lastig zichzelf terug te vinden? Bijvoorbeeld bij het aanmelden op een maaltijd of activiteit?

Daar kan het groepen systeem bij helpen. Je kiest dan als client eerst de groep waar je in zit en daarna jezelf.Net even wat overzichtelijker!

Daarnaast kun je nu ook een blokje op het informatiebord direct aan een groep koppelen. Alle personen en kalenders uit die groep worden dan weergegeven. Komt er een nieuw persoon in een groep? Het bord past zich dan automatisch aan.

Enthousiast?

Ben je net als ons enthousiast over het nieuwe groepen systeem? Je kunt er direct mee aan de slag.

In onze handleiding vind je meer informatie:

- Groepen instellen in de online omgeving (voor een beheerder):
- Groepen op het informatiebord:

Kom je er nog niet helemaal uit of wil je wat meer informatie? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Vragen of feedback? Neem contact met ons op!