Rapportage op aanmelden maaltijden

Bij veel zorginstellingen worden de maaltijden doorbelast aan de cliënt. Hier komt een hele administratie bij kijken en laten we wel wezen; dit is niet het leukste werk. Dit kan nu een stuk eenvoudiger met de nieuwe rapportage functie!

Het is al langer zo dat je een informatiebord kunt gebruiken om de geplande maaltijden weer te geven. Cliënten kunnen zich voor een maaltijd opgeven wanneer ze mee-eten. Nieuw is dat je hier een rapportage van kan maken, zodat je elke maand per cliënt kunt zien hoe vaak ze hebben meegegeten. Je kunt dit vinden op een nieuw tabblad bij de kalender waar de maaltijden ingepland worden.Naast een overzicht van de aanmeldingen kun je via het 'Details' tabblad ook precies zien wie zich wanneer heeft afgemeld en/of afgemeld. Hiermee kunnen ook achteraf nog eenvoudig eventuele correcties worden gedaan.

Dit kun je ook voor andere interessante dingen toepassen, denk bijvoorbeeld aan wie er meeging met een bepaald uitje, mee heeft gedaan met een activiteit of wie welke / de meeste klusjes heeft gedaan in de afgelopen maand.

Vragen of feedback? Neem contact met ons op!