Persoonlijke pincode op het informatiebord

De informatieborden worden steeds persoonlijker! Ze kunnen cliënten zichzelf aanmelden voor maaltijden, activiteiten, huishoudelijke taken en hun persoonlijke planning inzien direct op het informatiebord.

Nu is het op sommige locaties wel belangrijk dat de cliënten alléén hun eigen gegevens aanpassen en kunnen bekijken. Hiervoor hebben we iets nieuws toegevoegd: je kunt nu voor elke cliënt een eigen pincode instellen.

Je kunt dit per client doen via de link "Pincode" op persoonlijke pagina:

Elke cliënt is anders, daarom kun je voor elke cliënt de meest wenselijke pincode instellen. Dit kan een echt wachtwoord zijn, een aantal cijfers of een aantal afbeeldingen, waarmee een verhaaltje gemaakt kan worden zodat de cliënt het goed kan onthouden.Vervolgens kun je op het informatiebord instellen welke blokken om een cliëntenpincode moeten vragen wanneer deze is ingesteld. Klik hiervoor bij het bewerken van het bord op het potloodje bij het blok dat om een wachtwoord moet vragen. Tussen de instellingen kun je het volgende vinden:Je hoeft dus ook niet voor elke cliënt een aparte pincode te maken, dit is optioneel. Pas wanneer de cliënt een eigen pincode heeft en het informatiebord correct is ingesteld vraagt het informatiebord aan de cliënt om de pincode in te geven.Wil je hiermee aan de slag en heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Vragen of feedback? Neem contact met ons op!