Makkelijker toegang tot meerdere locaties

Vandaag hebben we een flinke update aan MijnEigenPlan uitgerold. Hierdoor is het mogelijk om met maar één keer inloggen bij meerdere accounts (locaties) te komen.

Dit is een mooie aanvulling waar veel vraag naar was vanuit onze gebruikers. Dit zal het werken met MijnEigenPlan een stuk makkelijker en efficiënter maken!

Hoe werkt het?

Je kan uitgenodigd worden om één of meerdere cliënten te begeleiden vanuit een account. Wanneer je de uitnodiging hebt geaccepteerd van verschillende locaties kun je heel makkelijk van locatie wisselen. Dit doe je met een nieuwe knop bovenin je scherm.Hoe werkt dit in de praktijk?

Begeleider op meerdere locaties
Wanneer je op meerdere locaties werkt (bijvoorbeeld als logopedist) kun je makkelijk bij alle cliënten komen door tussen de locaties te switchen. Elke locatie stuurt je een uitnodiging voor de cliënten die je begeleidt en je kunt aan de slag.

Cliënt op meerdere locaties
Een ander voorbeeld is dat een cliënt op zowel de woongroep als de dagbesteding MijnEigenPlan gebruikt. Voor de cliënt is het belangrijk dat hij of zij de planning voor thuis en op het werk in één overzicht krijgt. De woongroep kan een uitnodiging sturen naar de dagbesteding om toegang te geven tot het account van de cliënt.

Hulp op afstand
Wanneer je als applicatiebeheerder verschillende locaties ondersteund bij het gebruik van MijnEigenPlan helpt het enorm als je even op afstand kunt meekijken met de begeleider. De begeleider stuurt je een uitnodiging en je kunt switchen naar de locatie. Wanneer het probleem is opgelost kan de begeleider jouw toegang weer intrekken.Klik hier voor een filmpje

Vragen of feedback? Neem contact met ons op!