Nieuwsberichten met opmaak en plaatjes makkelijk toevoegen

Vanaf nu kan iedereen berichtjes plaatsen op het informatiebord. Tenminste, wanneer je ze toegang geeft om berichten te publiceren.

Je vindt een nieuw tabblad in de online omgeving van MijnEigenPlan, hier kun je nieuwspagina's aanmaken voor verschillende interessegebieden. Dit kun je gebruiken voor het publiceren van locatie of organisatienieuws, maar je kunt ook een pagina aanmaken waar cliënten informatie uitwisselen over koken, muziek of wat dan ook.

Interesses

Bij elke pagina kun je aangeven wie de inhoud mag zien en wie berichten mag publiceren. Deze berichten zijn op de pagina zelf te zien, maar je kunt ze ook gebruiken op je informatiebord! Dit is een erg gemakkelijke manier om je cliënten en collega's een bijdrage te laten leveren aan het informatiebord.

Opmaak

Hierbij kun je ook opmaak gebruiken, bijvoorbeeld tekst dikgedrukt maken of de kleur aanpassen. Dit was een veelgevraagde mogelijkheid. Daarnaast kun je nu ook meerdere afbeeldingen in de tekst verwerken.Automatisch weergeven en verbergen

Ook is het nu mogelijk bij een nieuwsbericht een weergave start- en/of einddatum in te stellen. Het bericht zal dan automatisch zichtbaar worden op het informatiebord en vanzelf weer verdwijnen.

Ideaal om berichten van te voren klaar te zetten en weer te verbergen wanneer ze niet meer actueel zijn.

Weergeven op een informatiebord

De nieuwsberichten kun je ook tonen op het informatiebord! Hiervoor kun je een blok toevoegen, waarbij je aangeeft van welke nieuwspagina de berichten worden weergegeven. Je kunt meerdere berichten laten zien.

Bekijk de video!Wil je meer weten? Zie de handleiding voor meer informatie.

Vragen of feedback? Neem contact met ons op!