ASVZ schaalt op!

Na een zeer succesvolle pilot is ASVZ druk bezig met de uitrol van de informatieborden van MijnEigenPlan.

Het streven is om eind dit jaar op zo'n 30 locaties de informatieborden in gebruik te hebben, om vervolgens in 2019 verder op te schalen.

Wij hebben veel aan ASVZ te danken; met name omdat ze goed in beeld hadden wat ze zochten in een informatiebord en daar ook helder over communiceren. Wij hebben dankbaar gebruik kunnen maken van de vele feedback, daarmee heeft ASVZ een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling.

Kartrekker Benjamin van Tienhoven (ook te zien in de video) begeleidt alle locaties bij het in gebruik nemen van het informatiebord. In zijn beheeromgeving heeft hij een aantal standaard indelingen gemaakt en kan deze kopiëren naar de verschillende locaties. Ook het toevoegen van nieuwe locaties en het beheren van de abonnementen kan met de beheeromgeving zelf worden geregeld.Er loopt ook een onderzoek van eindejaar studenten van de Hogeschool van Amsterdam, waarbij de effectiviteit van de informatieborden onder de loep wordt genomen. We verwachten dat dit onderzoek februari 2019 wordt voltooid en kijken uit naar de resultaten.

Klik hier voor meer informatie over de informatieborden

Vragen of feedback? Neem contact met ons op!