Een informatiebord oproepen uit de apps

Soms is het handig wanneer de cliënt het informatiebord op de eigen smartphone of tablet kan oproepen. Hiervoor kan een hulpje gebruikt worden, of er wordt gedurende de hele dag een link in de apps getoond.

Link bemachtigen

Om te beginnen heb je het adres van het informatiebord nodig. Ga in de online omgeving naar informatieborden en klik op het oog je om de link te tonen.

Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de link en kies voor linkadres kopiëren.

Activiteit inplannen

Nu kun je naar de online omgeving van de cliënt gaan (via het huisje).

Voeg een nieuwe activiteit toe aan de planning of aan een hulpje en kies voor de optie Website link.

Plak de link die je net hebt gekopieerd in het juiste veld en klik op opslaan. Je cliënt kan nu makkelijk het informatiebord openen.