MijnEigenPlan touchscreen gebruiken

Let op: Deze instructie is alleen van toepassing wanneer het MijnEigenPlan-touchscreen bij ons is aangeschaft.

Zie ook de video hiernaast.

Als je het scherm opstart en je ziet een paars scherm dan zie links onderin "Apps". Als je op "Apps" drukt kun je het informatiebord opstarten.

Je krijgt dan een inlog scherm waar je éénmalig met je eigen MijnEigenPlan inlogt. Kies vervolgens de informatiebord-indeling die je hebt klaargezet in je MijnEigenPlan account.

Vanaf nu is het scherm gekoppeld; vanaf nu hoef je alleen nog maar de Infoboard-Routinefactory App te starten na stroomuitval e.d.