Informatie (tijdelijk) verbergen

Door een informatiebord in te delen in afzonderlijke tabbladen en deze tabbladen vervolgens (tijdelijk) onzichtbaar te maken bepaal je precies wat er op welk moment zichtbaar is.

Handig wanneer je eerst rustig nieuwe informatie wilt klaarzetten voordat deze zichtbaar wordt.

Ook handig wanneer je per dag een tabblad wilt maken en handmatig per dag het juiste tabblad zichtbaar maken. Op die manier kun je heel precies bepalen wat je weer wilt geven per dag.

Hoe werkt het

Begin door eerst een tabblad toe te voegen aan het informatiebord via de optie "+ Tab toevoegen". Door het vinkje "Verberg tab in de weergave van het informatiebord" in te schakelen is dit nieuwe tabblad niet direct zichtbaar in de weergave.

Nadat je de inhoud van het tabblad naar volle tevredenheid hebt klaargezet kun je met het vinkje "Verberg tab in de weergave van het informatiebord", onder de het linkje "Tab aanpassen" het blad zichtbaar maken.

Specifiek informatiebord per dag weergeven?

Uiteraard kun je met het weergeven van een dagschema uit de MijnEigenPlan planning en een onderdeel als "Dag van de week" het bord al per dag specifieke informatie laten weergeven.

Is dit niet voldoende? Je kunt met de tabs en het verbergen weergeven ook per dag een specifiek informatiebord laten zien. Of bijvoorbeeld een aparte weergave voor doordeweeks en in het weekend.

Informatiebord met tabbladen. Door op de tabbladen aan te raken wissel je van weergave.

Onduidelijkheden of nog vragen na het lezen van de handleiding? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.