Direct aan de slag met MijnEigenPlan

Met MijnEigenPlan maak je in een handomdraai een dag- en weekstructuur. Met pictogrammen, kleuren en stappenplannen. Gewoon op papier of direct in de app.

Mijn zoon gebruikt de app op zijn telefoon
met veel plezier, want het brengt echt een
heleboel rust in ons gezin. Fam. de Boer

Probeer het zelf!

   Ik probeer MijnEigenPlan gratis uit en zit nergens aan vast. Daarna kost MijnEigenPlan slechts €35,- per jaar (Privegebruik). Door te registeren ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden

   Onder andere in gebruik bij:   Waarom een dagstructuur?

   Weten wat er gaat gebeuren en wanneer: dát kan een hoop rust geven. Maar het is ook best lastig om een goede dagstructuur op te zetten.

   Toch is een duidelijke dagstructuur heel belangrijk. Het zorgt ervoor dat de dag voorspelbaar is. Doordat je weet wat en wanneer er gaat gebeuren is er duidelijkheid en daardoor een stuk minder onrust.

   De online omgeving van MijnEigenPlan helpt je hierbij! Met MijnEigenPlan maak je in een handomdraai een duidelijke dag- en weekstructuur. En je kunt de planning eenvoudig aanpassen, ook op afstand!

   Gebruik pictogrammen en foto's om de dagstructuur visueel te maken. Met kleuren maak je de activiteiten herkenbaar.   Vanuit Geef me de 5 adviseren wij vaak om ‘MijnEigenPlan’ te gebruiken, omdat het zo mooi bij onze methodiek aansluit.

   Wat is het mooie aan ‘MijnEigenPlan’? Dat het te gebruiken is voor iedereen die duidelijkheid nodig heeft, voor oud en jong én alle intelligenties.

   - Colette de Bruin